Persondata- og privatlivspolitik


PERSONDATA- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Vi passer godt på dine personoplysninger

Når du foretager et køb eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, har vi brug for dine personlige oplysninger for at kunne levere den ønskede ydelse. Vi beskytter dine data varsomt og forklarer herunder, hvilke oplysninger vi bruger, hvorfor og hvordan du får indblik i dem eller anmoder om at få dem slettet.

Du finder også information om, præcis hvilke data vi bruger og hvorfor, når du giver os lov til at dele dit billede på sociale medier eller på vores hjemmeside.



GENERELT
Sleepbag.dk ApS
Skolegade 4, kld.
8700 Horsens
info@sleepbag.dk
Telefon 39 18 59 69
CVR-nummer 36202777
Sleepbag.dk ejes og drives af Nina Frederiksen.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Det sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller foretager køb via webshoppen.


PERSONOPLYSNINGER
Nyhedsbrev
For at du kan skrive dig op til nyhedsbrev, indhenter vi persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det drejer sig om dit fornavn (og efternavn, hvis du taster det) og din e-mail adresse. Herefter modtager du en mail, hvor du specifikt skal bekræfte, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan altid framelde dig eller rette i oplysningerne via linket i bunden af hver mail. Vi passer godt på dine data og sletter dem, hvis nyhedsbrevene ophører. Vi videregiver aldrig dine data, men opbevarer dem sikkert hos nyhedsbrevstjenesten MailChimp, som ikke må bruge dem i egen interesse. MailChimp er et amerikansk firma (dvs. placeret i et tredjeland), som er godkendt iht. GDPR til sikkert at kunne håndtere data på et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Webshop
Når du foretager et køb, indhenter vi også nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsinformationer. Dette sker via Shopify (som er et tredjeland, der er godkendt iht. GDPR til sikkert at kunne håndtere data på et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau) og til brug i E-conomic, sådan at vi kan sende dig en faktura. Disse oplysninger gemmes i 5 år, så vi kan overholde bogførings- og regnskabslovgivningen.

Videoer
Ved indlejret indhold fra andre hjemmesider, f.eks. YouTube-videoer, fungerer det på samme måde, som hvis du besøgte den konkrete side. Disse eksterne sider kan via cookies eller tredjepartsværktøjer opsamle informationer om din adfærd på Sleepbag.dk og tracke dem, hvis du er logget ind på den pågældende service.

Anbefalinger
På vores materialer og hjemmesiden vil navn og profilbilleder i udtalelser være tilgængelige for omverdenen. Har du givet samtykke til, at vi må bruge din udtalelse og dit billede, og ønsker du at få din udtalelse korrigeret eller slettet, skal dette ske via dine nedenstående rettigheder.

Deling af billeder på sociale medier
Vi spørger dig altid om lov, inden vi reposter dit billede på Facebook eller Instagram. I samme besked henviser vi til vores privatlivs- og datapolitik. Siger du ja til dette, bekræfter du samtidig, at du er indforstået med, at vi gengiver dit bruger- eller rigtige navn i forbindelse med delingen af billedet, samt at vi bruger billedet af dit barn/dig i det pågældende opslag. Vi bruger billedet som inspiration til vores følgere, fremvisning af produktet og dermed markedsføring af Sleepbag.dk. Opslaget kan blive promoveret for at opnå en større rækkevidde.
Ønsker du på et senere tidspunkt ikke, at dit billede og navn/brugernavn optræder på vores profil, kan du altid kontakte os på info@sleepbag.dk eller med en besked på Facebook eller Instagram og bede os fjerne det.

 

Spørgsmål og reklamationer via mail og sociale meder

Sender du en mail med persondata, f.eks. navn, adresse, telefonnummer eller billeder, vurderer vi fra gang til gang, om vi har behov for at gemme mailen til senere behandling, eller om vi kan slette den, straks efter at korrespondancen er afsluttet. Du har altid mulighed for at få indblik i, hvilke data vi har om dig, og for at få det slettet, hvis ikke vi har grund til at gemme det som historik, f.eks. i forbindelse med en reklamation. Det gør du ved at kontakte os via beskedfunktionen på Facebook eller Instagram eller på info@sleepbag.dk.

 

Google Analytics
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på.
I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Ansøgninger
Sender du os en uopfordret anbefaling, anbefaler vi, at du begrænser mængden af persondata til det allermest nødvendige. Har vi ikke mulighed for at ansætte eller have dig i praktik, spørger vi om lov til at gemme ansøgningen i 6 måneder. Herefter slettes den fra vores mail og server. Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du vil have indblik i, hvilke persondata vi har om dig.

 


Sleepbag.dk’s behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen (GDPR), samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Sleepbag.dk vil ikke behandle brugerens persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter ud over det allerede beskrevne.

Brugeren kan få oplysning om, korrigeret eller slettet oplysninger om brugeren, der behandles hos Sleepbag.dk ved at anmode om det. Dette gøres ved at sende en mail på mailadressen info@sleepbag.dk.


COOKIES
Vi anvender nødvendige funktions-cookies for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så du får en bedre oplevelse. Læs her mere om, hvilke cookies vi benytter.


HENVENDELSER
Hvis du henvender dig til os på mail, gemmer vi dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.


SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i vores Cookies-politik, som også er tilgængelig på vores hjemmeside. Oplysningerne anvendes til målretning af markedsføring.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.


INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@sleepbag.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk.

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid