Blog / nyheder

February 12, 2016

0 Comments


Topkarakter til Sleepbag.dk

Vi er stolte af at afsløre resultaterne på TÆNKs nyeste kemi-test; Sleepbag er fri for problematiske kemikalier, og et af de sikreste valg når der skal købes kombipose!

"Det har altid ligget os meget på sinde, at vores produkt ikke bare skal være "godt nok", men skal førende inden for sikkerhed, ligesom vi er indenfor teknologi" udtaler Nina Frederiksen, som har udviklet posen.

Sleepbag.dk bruger moderne teknologi for at sikre maksimal komfort til barnet. Temperaturregulerende materiale har i mange år været anvendt i produkter som skal modstå ekstreme situationer, eller sikre maksimal komfort. Ved at kombinere det med letvægtsprodukter som anvendes i moderne skitøj, og putte det hele ned i en lækker pakke af dansk design, står vi med et produkt som ikke alene er super funktionelt, fantastisk lækkert, og nu også testet som et af de sikreste på markedet.

Se artiklen fra Jyllandsposten ved at klikke her!

 

January 17, 2016

0 Comments


Nr. 1 på liste over Ønskebørn-kunders julegaveønsker

Elbo-bladet har skrevet denne fine artikel, hvor det fremgår, at Sleepbag.dk lå helt i front blandt Ønskebørn-kundernes julegaveønsker. Det er vi da lidt stolte af :) Læs artiklen her.

Sleepbag nr 1 blandt Ønskebørn-kunders julegaveønsker

September 01, 2014

0 Comments

Velgørenhed ›


Sleepbag.dk støtter Folkekirkens Nødhjælp via buy-aid.dk

Sleepbag.dk har igen i år valgt at støtte Folkekirkens Nødhjælp ved at handle ved buy-aid. Vi sender det gode budskab videre ud til jer alle sammen og håber, I vil kigge forbi på buy-aid.dk og støtte det gode tiltag. 

Fra buy-aid.dk:

"Hver gang du bruger produkter fra buy-aid hjælper du børn verden over. 10% af omsætning doneres til vores samarbejdspartnere, som blandt andet arbejder for bedre forhold for syge, sultne og undertrykte børn."

 

Ny hjemmeside og webshop

Kære alle - det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere vores helt nye hjemmeside og webshop. Vi har længe arbejdet på et nyt online hjem og univers til vores elskede soveposer og babyudstyr. 

Grundprincipperne bag denne nye hjemmeside er lækkert design kombineret med simpel navigation og en (synes vi) intuitiv og insiprerende shopping-oplevelse. Vi håber meget, du får samme følelse, når du bevæger dig rundt på sitet. 

Det store overblik

Overordnet rummer hjemmesiden fire sektioner:

  1. Webshop: Her finder du alle Sleepbag-produkterne, og det er nu også muligt at købe vores søde sansedyr (Ulle & Walter) direkte her på sitet. 
  2. Funktion & anvendelse: Her har vi samlet alt om teknologi, anvendelse og vedligeholdelse. 
  3. Info: Her finder du alle de praktiske informationer vedr. priser, levering, bytteservice, mm. Se også vores nye forhandler-kort
  4. Blog: Som noget nyt har vi valgt at introducere denne blog-sektion. Vi glæder os meget til at tage dig med bag kulissen i Sleepbag.dk. Her vil vi bl.a. bringe historier om brugeroplevelser, nye produkter og selve arbejdet/produktionen bag produkterne. 

Ulle & Walter

Sidst men ikke mindst, er vi SUPER stolte over at kunne præsentere fire sprit nye videoer med vores kære maskotter Ulle & Walter. Vi håber, de to små størrelser også kan få smilet frem på dine læber ;-) Se bl.a. hvordan Ulle & Walter klarer sig midt ude i ørkenen og ude i det ydre rum. Det er faktisk ikke helt skidt - hvis altså man er den heldige ejer af en sovepose fra Sleepbag.dk!

Rigtig go' fornøjelse med den nye hjemmeside. Og husk, at du også altid kan følge os på facebook og via vores nyhedsbrev

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid