Blog / nyheder

March 03, 2019

0 Comments


Sleepbag-butik i Horsens

4. marts åbnede vi en vaskeægte flagskibsbutik i hjembyen Horsens. I de fysiske rammer kan kunden komme ind i kernen af Sleepbag-universet. Her er der basis for at udforske og købe produkterne, få personlige råd, være den første til at se nyhederne, mærke TEMNI-teknologien og blive puttet i den længe ventede voksenudgave af en Sleepbag sovepose.En Sleepbag-butik inspireret af slutbrugeren

Skaberen af Sleepbag.dk, Nina Frederiksen, har altid været drevet af at opfylde et virkeligt behov. Kerneproduktet er en babysovepose, der regulerer temperaturen, opfylder flere funktioner og tåler vask på 60 grader og tørretumbler. Den er skabt for at gøre hverdagen simplere for børnefamilier, hvor tid er ekstrahøjt prioriteret.

Det er også med slutbrugeren i fokus, når vi i Sleepbag.dk slår dørene op til Sleepbag-butikken. Med de fysiske lokaler kan kunderne se, røre ved og købe produkterne.

 

Men missionen er også at komme helt tæt på slutbrugen. Vi elsker dialogen, hvor vi har mulighed for at forstå forældrenes livsverden. Her kan vi tune ind på de behov og mangler, de faktisk oplever i tiden med små børn. De er vores helt store inspiration.


En oplevelse i Sleepbags univers

Vores produkter er på én gang bundsimple og lidt komplekse. De er intuitive at bruge, men har så mange smarte detaljer, som vi brænder for at give brugerne indblik i, så de får maks. glæde af deres køb.

Vi elsker at se kunden i øjnene og tage udgangspunkt i den enkeltes situation. Med flagskibsbutikken skaber vi en base, hvor vi kan fortælle og spørge ind, lade kunderne få fingrene i materialerne og mærke den unikke teknologi, vi bruger til at skabe de bedste sovevilkår for de små. Og så byder vi selvfølgelig de trætte forældre på en kop kaffe.


”Laver I ikke en Sleepbag til voksne?”

Spørgsmålet om, hvornår der kommer en voksen-Sleepbag, har figureret siden virksomheden var spæd. For hvem trænger mere til en lang lur end nybagte forældre? 


Vi har altid joket med, det kunne være sjovt at lave en Sleepbag til voksne, men rammerne har ikke rigtig været der. Det er de nu! Og vi glæder os vildt til at lade kommende og nybagte forældre prøve, hvordan det er at blive puttet og pakket ind i det bløde plys.

Voksen-Sleepbag


Babyvenlige forhold i Sleepbag butikken

Butikken slog dørene op 4. marts 2019. Den har åbent mandag-fredag kl. 10-16 og er derfor ikke en traditionel butik og har heller ingen disk. Men der er masser af produkter, som kunderne kan købe med hjem, og lokalerne huser også showroom, oplevelsesrum og kontorer. 


De er babyvenligt indrettede med bl.a. barnevognsparkering, mikroovn til at varme en sutteflaske og pusleplads til nødens stund. Sleepbag.dk vil også bruge stedet til at holde events, som ikke relaterer sig til deres produkter, men hjælper forældre og bedsteforældre med det, der er vigtigt i barnets første år.

Sleepbags Flagship Store har adresse på Nørregade 35 i Horsens på hjørnet mellem Nørregade og Skolegade.

Sleepbag butik Horsens

February 12, 2016

0 Comments


Topkarakter til Sleepbag.dk

Vi er stolte af at afsløre resultaterne på TÆNKs nyeste kemi-test; Sleepbag er fri for problematiske kemikalier, og et af de sikreste valg når der skal købes kombipose!

"Det har altid ligget os meget på sinde, at vores produkt ikke bare skal være "godt nok", men skal førende inden for sikkerhed, ligesom vi er indenfor teknologi" udtaler Nina Frederiksen, som har udviklet posen.

Sleepbag.dk bruger moderne teknologi for at sikre maksimal komfort til barnet. Temperaturregulerende materiale har i mange år været anvendt i produkter som skal modstå ekstreme situationer, eller sikre maksimal komfort. Ved at kombinere det med letvægtsprodukter som anvendes i moderne skitøj, og putte det hele ned i en lækker pakke af dansk design, står vi med et produkt som ikke alene er super funktionelt, fantastisk lækkert, og nu også testet som et af de sikreste på markedet.

Se artiklen fra Jyllandsposten ved at klikke her!

 

January 17, 2016

0 Comments


Nr. 1 på liste over Ønskebørn-kunders julegaveønsker

Elbo-bladet har skrevet denne fine artikel, hvor det fremgår, at Sleepbag.dk lå helt i front blandt Ønskebørn-kundernes julegaveønsker. Det er vi da lidt stolte af :) Læs artiklen her.

Sleepbag nr 1 blandt Ønskebørn-kunders julegaveønsker

September 01, 2014

0 Comments

Velgørenhed ›


Sleepbag.dk støtter Folkekirkens Nødhjælp via buy-aid.dk

Sleepbag.dk har igen i år valgt at støtte Folkekirkens Nødhjælp ved at handle ved buy-aid. Vi sender det gode budskab videre ud til jer alle sammen og håber, I vil kigge forbi på buy-aid.dk og støtte det gode tiltag. 

Fra buy-aid.dk:

"Hver gang du bruger produkter fra buy-aid hjælper du børn verden over. 10% af omsætning doneres til vores samarbejdspartnere, som blandt andet arbejder for bedre forhold for syge, sultne og undertrykte børn."

 

Ny hjemmeside og webshop

Kære alle - det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere vores helt nye hjemmeside og webshop. Vi har længe arbejdet på et nyt online hjem og univers til vores elskede soveposer og babyudstyr. 

Grundprincipperne bag denne nye hjemmeside er lækkert design kombineret med simpel navigation og en (synes vi) intuitiv og insiprerende shopping-oplevelse. Vi håber meget, du får samme følelse, når du bevæger dig rundt på sitet. 

Det store overblik

Overordnet rummer hjemmesiden fire sektioner:

  1. Webshop: Her finder du alle Sleepbag-produkterne, og det er nu også muligt at købe vores søde sansedyr (Ulle & Walter) direkte her på sitet. 
  2. Funktion & anvendelse: Her har vi samlet alt om teknologi, anvendelse og vedligeholdelse. 
  3. Info: Her finder du alle de praktiske informationer vedr. priser, levering, bytteservice, mm. Se også vores nye forhandler-kort
  4. Blog: Som noget nyt har vi valgt at introducere denne blog-sektion. Vi glæder os meget til at tage dig med bag kulissen i Sleepbag.dk. Her vil vi bl.a. bringe historier om brugeroplevelser, nye produkter og selve arbejdet/produktionen bag produkterne. 

Ulle & Walter

Sidst men ikke mindst, er vi SUPER stolte over at kunne præsentere fire sprit nye videoer med vores kære maskotter Ulle & Walter. Vi håber, de to små størrelser også kan få smilet frem på dine læber ;-) Se bl.a. hvordan Ulle & Walter klarer sig midt ude i ørkenen og ude i det ydre rum. Det er faktisk ikke helt skidt - hvis altså man er den heldige ejer af en sovepose fra Sleepbag.dk!

Rigtig go' fornøjelse med den nye hjemmeside. Og husk, at du også altid kan følge os på facebook og via vores nyhedsbrev

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid