Blød babylift/lift til barnevogn

Sleepbag.dks lækre baby-/børnesoveposer (0-3 år) er funktionelle og har mange anvendelsesmuligheder. 

Ved at montere den specialdesignede bæreplade kan soveposen fx let bruges som (blød) lift / kørepose (kært barn har mange navne). Eller hvad med at bruge soveposen som et lækkert blødt aktivitetstæppe.

Blød baby-lift til klapvogn eller barnevogn

Køb din babysovepose / -lift her...

Fra sovepose til blød babylift / lift (kørepose)

Babysoveposen kan anvendes til børn fra 0 til tre år. Dvs. den kan tilpasses i størrelse - se vores størrelsesvejledninger her. Men den kan mere end det! Ved at montere den specialdesignede bæreplade, omdannes soveposen utrolig let til en babylift, der kan bruges som selvstændig bærepose eller som lift/kørepose i klapvogn eller barnevogn.

Blød baby-lift til barnevogn

Sovepose, lift eller aktivitetstæppe

Babysoveposen fra Sleepbag.dk er blød og dejlig at bruge som aktivitetstæppe. Du kan let gøre legen sjovere for dit barn ved at montere de smarte legetænger, der bl.a. gør et let at hænge sansedyr eller andre effekter op. Mulighederne er mange, og det er let for dig at skifte mellem sovepose, baby-lift eller aktivitetstæppe. 

Fra babylift til aktivitetstæppe

Se flere varianter i shoppen. Her finder du både bærepladerne og legestængerne, der gør det let for dig, at omdanne din babysovepose til både babylift og aktivitetstæppe

Se også her, hvordan du let monterer bærepladen og omdanner babysoveposen til en smart babylift: