Sleepbag-butik i Horsens

4. marts åbnede vi en vaskeægte flagskibsbutik i hjembyen Horsens. I de fysiske rammer kan kunden komme ind i kernen af Sleepbag-universet. Her er der basis for at udforske og købe produkterne, få personlige råd, være den første til at se nyhederne, mærke TEMNI-teknologien og blive puttet i den længe ventede voksenudgave af en Sleepbag sovepose.En Sleepbag-butik inspireret af slutbrugeren

Skaberen af Sleepbag.dk, Nina Frederiksen, har altid været drevet af at opfylde et virkeligt behov. Kerneproduktet er en babysovepose, der regulerer temperaturen, opfylder flere funktioner og tåler vask på 60 grader og tørretumbler. Den er skabt for at gøre hverdagen simplere for børnefamilier, hvor tid er ekstrahøjt prioriteret.

Det er også med slutbrugeren i fokus, når vi i Sleepbag.dk slår dørene op til Sleepbag-butikken. Med de fysiske lokaler kan kunderne se, røre ved og købe produkterne.

 

Men missionen er også at komme helt tæt på slutbrugen. Vi elsker dialogen, hvor vi har mulighed for at forstå forældrenes livsverden. Her kan vi tune ind på de behov og mangler, de faktisk oplever i tiden med små børn. De er vores helt store inspiration.


En oplevelse i Sleepbags univers

Vores produkter er på én gang bundsimple og lidt komplekse. De er intuitive at bruge, men har så mange smarte detaljer, som vi brænder for at give brugerne indblik i, så de får maks. glæde af deres køb.

Vi elsker at se kunden i øjnene og tage udgangspunkt i den enkeltes situation. Med flagskibsbutikken skaber vi en base, hvor vi kan fortælle og spørge ind, lade kunderne få fingrene i materialerne og mærke den unikke teknologi, vi bruger til at skabe de bedste sovevilkår for de små. Og så byder vi selvfølgelig de trætte forældre på en kop kaffe.


”Laver I ikke en Sleepbag til voksne?”

Spørgsmålet om, hvornår der kommer en voksen-Sleepbag, har figureret siden virksomheden var spæd. For hvem trænger mere til en lang lur end nybagte forældre? 


Vi har altid joket med, det kunne være sjovt at lave en Sleepbag til voksne, men rammerne har ikke rigtig været der. Det er de nu! Og vi glæder os vildt til at lade kommende og nybagte forældre prøve, hvordan det er at blive puttet og pakket ind i det bløde plys.

Voksen-Sleepbag


Babyvenlige forhold i Sleepbag butikken

Butikken slog dørene op 4. marts 2019. Den har åbent mandag-fredag kl. 10-16 og er derfor ikke en traditionel butik og har heller ingen disk. Men der er masser af produkter, som kunderne kan købe med hjem, og lokalerne huser også showroom, oplevelsesrum og kontorer. 


De er babyvenligt indrettede med bl.a. barnevognsparkering, mikroovn til at varme en sutteflaske og pusleplads til nødens stund. Sleepbag.dk vil også bruge stedet til at holde events, som ikke relaterer sig til deres produkter, men hjælper forældre og bedsteforældre med det, der er vigtigt i barnets første år.

Sleepbags Flagship Store har adresse på Nørregade 35 i Horsens på hjørnet mellem Nørregade og Skolegade.

Sleepbag butik Horsens


Nina Frederiksen
Nina Frederiksen

Forfatter

IndehaverSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de bliver vist her.

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid