Ny hjemmeside og webshop

Kære alle - det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere vores helt nye hjemmeside og webshop. Vi har længe arbejdet på et nyt online hjem og univers til vores elskede soveposer og babyudstyr. 

Grundprincipperne bag denne nye hjemmeside er lækkert design kombineret med simpel navigation og en (synes vi) intuitiv og insiprerende shopping-oplevelse. Vi håber meget, du får samme følelse, når du bevæger dig rundt på sitet. 

Det store overblik

Overordnet rummer hjemmesiden fire sektioner:

  1. Webshop: Her finder du alle Sleepbag-produkterne, og det er nu også muligt at købe vores søde sansedyr (Ulle & Walter) direkte her på sitet. 
  2. Funktion & anvendelse: Her har vi samlet alt om teknologi, anvendelse og vedligeholdelse. 
  3. Info: Her finder du alle de praktiske informationer vedr. priser, levering, bytteservice, mm. Se også vores nye forhandler-kort
  4. Blog: Som noget nyt har vi valgt at introducere denne blog-sektion. Vi glæder os meget til at tage dig med bag kulissen i Sleepbag.dk. Her vil vi bl.a. bringe historier om brugeroplevelser, nye produkter og selve arbejdet/produktionen bag produkterne. 

Ulle & Walter

Sidst men ikke mindst, er vi SUPER stolte over at kunne præsentere fire sprit nye videoer med vores kære maskotter Ulle & Walter. Vi håber, de to små størrelser også kan få smilet frem på dine læber ;-) Se bl.a. hvordan Ulle & Walter klarer sig midt ude i ørkenen og ude i det ydre rum. Det er faktisk ikke helt skidt - hvis altså man er den heldige ejer af en sovepose fra Sleepbag.dk!

Rigtig go' fornøjelse med den nye hjemmeside. Og husk, at du også altid kan følge os på facebook og via vores nyhedsbrev


Nina Frederiksen
Nina Frederiksen

Forfatter

IndehaverSkriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de bliver vist her.

Liquid error: Could not find asset snippets/.liquid